Wie en wat is WMA?

Weekers Management & Advies is een onderneming die is opgericht door Peter Weekers.
Peter heeft een lange en succesvolle staat van dienst. Hij heeft gefunctioneerd als stafmedewerker, adviseur, (senior) accountmanager/accountexecutive, manager, directeur en bestuurder.

Peter kan specifieke zaken op onderdeel ontwikkelen of aansturen, maar heeft ook veel ervaring op het gebied van integraal management. Hij heeft veel kennis van financiën, organisatorische processen, cultuurmanagement, PR, HR, automatisering en marketing & sales.
Naast deze “operationele” zaken heeft Peter zich ook veel bezig gehouden met visie, strategie en beleid.

Zijn ervaring heeft hij opgedaan in zowel het publieke als het private domein binnen de commerciële dienstverlening, sport en (op het snijvlak van) zorg en sociale zekerheid.

Zijn specifieke ervaring treft u aan onder ERVARING.

Profiel/kerncompetenties
Peter beschikt over het volgende profiel en de volgende kerncompetenties.

  • Een bestuurder met veel managementervaring op hoog niveau. Iemand die visie en strategie kan bepalen en dit ook kan omzetten in operaties. Peter heeft op management-, directie- en bestuursniveau gefunctioneerd.
  • Motivator naar mensen. Hij straalt natuurlijk gezag uit en kan mensen snel voor zich winnen; zowel als persoon als op inhoud. Hij is verbindend naar mensen, organisaties en processen. Hierdoor kan hij zowel de medewerkers als de organisatie naar een hoger niveau tillen.
  • Zakelijk en commercieel, waarbij hij altijd oog heeft voor het maatschappelijk belang. Hij kan dit combineren met zijn sociale gevoel en ziet zich als een maatschappelijk ondernemer.
  • In staat om strategisch en beleidsmatig te denken, dit te beschrijven en te vertalen naar concrete acties/projecten. Hij kan de essentie goed benoemen.
  • Een netwerker pur sang; beweegt zich makkelijk in groepen. Daarbij kan hij zichzelf en de zaak waar hij voor staat, uitstekend presenteren.

Aanbevelingen
Het is belangrijk om van jezelf te weten wie je bent en wat je aanbiedt. Het is echter nog belangrijker in de dienstverlening om te weten wat anderen van jou als persoon, van je kwaliteiten en je van dienstverlening vinden.

Vandaar dat vier personen hun ervaringen met en mening over Peter Weekers als persoon en diens kwaliteiten hebben weergegeven in een AANBEVELING